top of page
Vippe-extensions

Vippe extensions er enkle individuelle vipper laget av polyester, silke eller ekte minkhår som blir satt direkte på dine naturlige vipper ved å bruke en trygg semi-permanent lim av våre sertifiserte vippeteknikere. En enkel extension blir limt forsiktig på din naturlige vipp nært, men ikke på, øyelokket. Dette er presisjonsarbeid og det benyttes en pinsett som er spesielt designet for denne typen arbeid. Normalt tar det en til to timer å sette på vippe extensions på begge øyelokkene, men det kommer an på hvilken type vippe extensions du vil ha. Uansett hvilken vippe extension du velger avhenger resultatet av hvor mange vipper du selv har og hva de tåler.


Vippenes varighet kommer an på hvordan du behandler de, dette gjelder både for klassisk vippe extension og volume vippe extensions. Vanligvis varer extensionene like lenge som dine naturlige vipper sin syklus, altså seks uker. Hver individuelle vipp har derimot sin egen syklus og faller ut uavhengig av hverandre. Derfor er det anbefalt å fylle på hver tredje uke, men dette kan også gjøres allerede etter to uker, for å sikre at de ser like fantastiske ut som når du først satt de på!


Kom til timen din uten maskara. Skulle du allikevel ha det på, så kom 5-10 min før timen starter for å fjerne det. Unngå å få vann eller damp på vippene de første 24 timene etter påsetting/etterfyll. Skulle det skje kan holdbarheten på vippene være dårligere og extensions-hårene kan falle av mye raskere.


Ikke plukk eller dra i extensions-hårene da dette kan føre til at du drar ut dine egne hår.
Er du i tvil om du kan reagere med allergisk reaksjon? Du kan få utført en test hvor vi limer på noen få single-vipper og du har den på i 48 timer for å gi en indikasjon på om reagerer. Vi erstatter ikke vippe-extensions på grunn av eventuelle allergiske reaksjoner.


Den første uken etter du har fått dine vipper-extesnions gir vi deg en gratis justering i tilfelle du skulle trenge det. Det er da viktig du kontakter oss i løpet av de første 6 dager etter vippe-extensions er utført. Dette gjelder ikke ved påfyll fra andre salonger, da vi ikke kan garantere for kvaliteten.
Aldersgrense: 18 år.


Har du vipper fra annen salong? Vi får daglige henvendelser om fjerning av vippe-extensions fra andre salonger og for klienter som har lagt vipper utenlands. Vi kan godt gi påfyll selv om du kommer fra andre salonger,  vi kan ikke gi vår garanti på disse. Vi kan derimot tilby deg  fjerning av dine extensions for kun 150,- hvis du velger å legge helt nytt sett hos oss. Da vet vi at vi har best utgangspunkt for at du får et sett med kvalitetsvipper som holder.

bottom of page